07.09.2020

Стильні, модні та популярні футболки OPIUM

Стильні, модні та популярні футболки OPIUM

Як в жіночому, так і в чоловічому гардеробі багато футболок не буває. Це універсальний елемент одягу, який може стати базовим в будь-якому образі. Якщо не знаєте, де купити стильні футболки та які моделі зараз в моді, давайте разом в цьому розберемося.

Футболки для чоловіків

раніше відрізнялися лаконічним дизайном, а в останні роки все частіше трапляються яскраві принти, барвисті тканини і нестандартні фасони. Футболки поло залишаються на піку популярності, і все більше представників сильної статі віддають перевагу саме таким моделям. Футболки поло відмінно підходять як під спортивний стиль, так і під класику завдяки елегантному коміра.

Найчастіше футболки поло відносяться до суворого стилю, тому складно знайти таку модель з яскравими принтами. Найкраще дізнатися, де купити стильні футболки з принтом на замовлення, якщо хочеться чогось дійсно оригінального. В останніх колекціях моделі поло представлені в натуральних тканинах і стриманій колірній гаммі, доповненої яскравими візерунками.

У сезоні 2019 на сцену вийшли футболки для чоловіків оверсайз - з широкими проймами і укороченими рукавами, а родзинкою фасону стала асиметрія. Колірна гамма представлена ​​класичним чорним, білим і хакі. Оригінальності образу додають яскраві принти в стилі поп-арт, геометричні візерунки і забавні написи.

Футболки для жінок

оверсайз теж популярні, витончений силует при правильно підібраних аксесуарах буде виграшно виглядатиме в футболці великого розміру, особливо якщо модель доповнена асиметрією. Найчастіше дизайнери використовують ассиметрию в плечах або по нижній лінії вироби. Все ще на піку анімалістичні принти, геометрія і стильні написи з завуальованим змістом.

Для жінок і чоловіків стали актуальними футболки з підвернутими рукавом. Таке оформлення можна зробити своїми руками, однак найкраще подворот буде триматися, якщо він виконаний спочатку, на стадії пошиття одягу.

Всі тренди 2019 року об'єднує одне - оригінальність, упор на яскравість і привернення уваги. Якщо говорити про принтах з написами, то краще за все вони виглядають на контрастному тлі. Наприклад, білий шрифт на чорній футболці, і навпаки. Модні принти можуть стати родзинкою образу, головне правильно розставити акценти.

Футболка на подарунок

- відмінна ідея, адже сучасні студії поліграфії пропонують друк на одязі самими різними способами. Досить вибрати потрібний малюнок або напис, і замовити футболку на подарунок. Такий презент підкреслить індивідуальність людини і стане яскравим доповненням повсякденного гардероба.

Вгору