04.09.2020

СТИЛЬНІ, МОДНІ ТА СУЧАСНІ СВІТШОТИ

За останні роки модні світшоти міцно увійшли в повсякденний гардероб модниць усього світу. Це універсальний елемент одягу, який легко поєднується з різними стилями, а також гарантує непередаване відчуття комфорту протягом всього дня. Купити стильний світшоти в Україні, в Києві в тому числі, хочуть в більшості випадків ті, хто цінує в одязі поєднання стильності з зручністю і практичністю.

Чим відрізняється світшоти від толстовки?

Стильні світшоти недосвідченим в області моди людям складно відрізнити від толстовки або светри. Однак світшоти - гібрид цих двох видів текстилю, який об'єднав в собі зручність і приємні тактильні відчуття. Модні світшоти відрізняються круглим вирізом, вільним, але злегка облягає кроєм, а також гумками на горловині, рукавах і поясі.

Блискавки і інші декоративні елементи застосовуються виключно в якості прикраси. З англійської слово «світшоти» перекладається як «светр-сорочка», і це слово якнайкраще передає його особливості. Ось чому світшоти відрізняється від толстовок і светрів.

З чим носити стильні світшоти?

Світшоти тим і гарні, що не зобов'язують. Дівчата чудово поєднують стильні світшоти зі спідницями будь-якої довжини і фасону. Міні-спідниця в поєднанні з черевиками на танкетці або кросівками прекрасно буде виглядати в міжсезоння.

Сумочка стане яскравим акцентом. Улюблений рюкзак перетворить образ в спортивний, маленька сумка на ремінці підкреслить вуличний стиль, клатч або мініатюрна сумочка під шкіру додадуть романтичності, а лаконічний портфель або квадратна сумка дозволять надягати світшоти на замовлення на додаток до класики.

Яскраві світшоти з принтами носять з джинсами різного крою, доповнюючи образ як спортивним взуттям, так і каблуками. Світшоти - універсальний одяг, яка підходить під будь-який стиль одягу за умови правильного вибору взуття та аксесуарів.

До якого стилю належать модні світшоти?

Привабливість у тому, що стильні світшоти не належать до жодного стилю. Відсутність кишень і капюшона не дає віднести їх до спортивного стилю, а різні варіанти рукавів і зовсім роблять цей елемент одягу універсальним. Рукава можуть бути вільного крою, класичного або у вигляді реглана.

Зручний світшоти можна сміливо поєднувати з різною взуттям та одягом, доповнюючи образ яскравими аксесуарами. Також світшоти з принтами стануть відмінним варіантом, підкреслюючи індивідуальність того, хто його носить. Завжди можна зробити світшоти на замовлення, вибравши особливий принт, який буде тільки в одному екземплярі.

Вгору