04.09.2020

КОРПОРАТИВНІ ФУТБОЛКИ

Багато компаній використовують друк корпоративних футболок. Це відмінний спосіб ввести форму для співробітників, створити неповторний стиль для своєї компанії і виділитися серед інших людей. Якщо не знаєте, де замовити корпоративні футболки, орієнтуйтеся за відгуками в інтернеті, щоб вибрати студію поліграфії.

Крім форми для колективу, можна замовити футболки для корпоративу. Спільний відпочинок допомагає формувати дружню атмосферу в колективі, що значно підвищує працездатність кожного співробітника.

Корпоративний одяг це не тільки відмінний елемент підкріплення промо-акції, рекламного заходу, а й невід'ємна частина корпоративної форми. Для цього замовляють брендовані футболки, друкують логотипи, індивідуальні принти або написи.

Впізнаваний стиль допомагає просувати компанію в маси. Корпоративний одяг вигідно підкреслить серйозність організації на тлі компаній-одноденок, які точно не стануть морочитися і шукати, де замовити корпоративні футболки.

Крім того, корпоративний одяг може стати відмінним способом реклами. Використовуйте вільний простір на футболці, щоб заявити про себе! Це може бути що чіпляє логотип, мотивуючий слоган, рекламна інформація про компанію та контактні дані.

При правильному підході корпоративний одяг підніме фірму в очах клієнтів, зміцнюючи довіру або підігріву інтерес. Все залежить від обраного дизайну ваших футболок! Одного разу спробувавши, ви вже не захочете повертатися до нудного Десс-коду. Стильний футболки для колективу радують око не тільки клієнтам, але і самим працівникам компанії. Підкресліть індивідуальність організації, дайте своїм колегам відчути себе частиною цілого, чогось важливого!

Стилізовану одяг замовляють і для інших цілей. Благодійні акції, спортивні заходи, фестивалі, концерти. Наприклад, футболки для марафону. На них зазвичай друкують логотип організатора, девіз або наносять інший дизайн.

Спортсмени часто замовляють індивідуальний комплект для бігу. Зазвичай це шорти або штани, футболки для марафону, вітровка. Дизайн здійснюється з урахуванням всіх побажань замовника, а для спортивного одягу використовують тільки якісну тканину. Зазвичай це 100% поліестер. Футболки для марафону об'єднують учасників на підсвідомо рівні, додають події значущості і просто відмінно виглядають!

Вгору