25.03.2021

NFT OPIUM

 

NFT від "OPIUM"

Ми працюємо в Україні і виробляємо футболки та інший одяг більше 10 років.
Продукцію нашої компанії, а особливо футболки з принтами, за цей час мали змогу отримати та полюбити далеко за кордонами України.
Але, з моменту оголошення Росією війни Україні, наш головний офіс та виробництво повністю призупинило роботу з 24.02.2022.
Коли саме відкриємся ми, поки що невідомо, але ми віримо в те, що прагнення до волі та незалежності переможе. 
 

  • Наша команда не може залишатися осторонь та спокійно спостерігати за тим що відбувається! Тому ми вирішили створити коллекцію NFT зображень щоб мати змогу допомогти Збройним силам України та постраждалим людям від россійської агрессії. 
  • Ми створили коллекцію - ілюстрацій від продажу якої 60% коштів будуть передані на благодійність. 
     

Якщо наш план спрацює, ми будемо інформувати вас на наших ресурсах (FACEBOOK, BLOG)
З повагою компанія OPIUM.

Переглянути колекцію NFT

 

ЩО ТАКЕ NFT?


NFT - це незмінний токен або необмінний цифровий захищений об'єкт.

Він є унікальним елементом (фрагментом даних), що зберігається в блокчейні і не підлягає копіюванню або обміну.

Приклади NFT можуть бути цифровим мистецтвом, творами мистецтва, зображеннями, звуками, відео та іншими типами цифрових файлів (наприклад, колекційні предмети, предмети віртуальної реальності, криптографічні доменні імена, записи про право власності на фізичні активи та багато іншого).

Це дозволяє покупцеві стати єдиним власником оригінальної продукції з вбудованою системою автентичності та підтвердження права власності.

Як аналогія можна уявити собі шедевр, який фізично існує тільки в єдиному екземплярі як оригінальний твір, виставлений у художній галереї або що знаходиться в приватній власності (наприклад, Мона Ліза).

Це робить створення та розповсюдження підроблених цифрових об'єктів безглуздим, оскільки кожен об'єкт може бути відстежений до початкового емітента. Ця ексклюзивність називається "правом цифрової першості".

NFT - це сертифікати, які підтверджують справжність, унікальність та право власності на цифровий актив і не можуть бути замінені іншими товарами такого самого типу.

 

ЩО ТАКЕ БЛОКЧЕЙН?

Блокчейн - це технологія відстеження, що створює постійну, публічну, прозору систему обліку для реєстрації даних про продаж, відстеження використання цифрових технологій та виплат творцям контенту.

Ці інформаційні матеріали створюються таким чином, що їх важко чи неможливо змінити, зламати чи обдурити.

По суті, це цифрова книга транзакцій, яка дублюється та розповсюджується через мережу комп'ютерних систем на блокчейні.

Вгору