07.09.2020

СТИЛЬНІ ШАПКИ

Головний убір залишається затребуваним елементом гардеробу незалежно від сезону. Влітку це бейсболки, панами, елегантні капелюхи з широкими полями, ковбойки, а взимку - затишні і теплі вушанки, шапки з принтами, берети.

Популярні шапки, кепки допомагають не тільки залишатися стильним і дивувати перехожих яскравими принтами, вони також виконують свою головну функцію - зігрівають і створюють відчуття затишку навіть у самий непогожий день.

Модні шапки виробляються з якісних матеріалів, найчастіше це натуральна шерсть або хутро. Дизайнерські шапки можуть поєднувати в собі кілька матеріалів, що лише підкреслює оригінальність моделі і дозволяє поєднувати такий убір з різними стилями одягу.

Якщо мова йде про демісезонні головні убори, то купити стильну шапку важливо з не надто теплого матеріалу. По-перше, перегрів не дуже корисний для здоров'я, а по-друге, це відразу порушить комфортність, таку шапку захочеться зняти, будь вона хоч сто раз модна. Осінні весняні шапки з принтами виготовляються з дихаючих матеріалів, що дозволяє носити їх в мінливу погоду міжсезоння.

Популярні шапки представлені самими різними фасонами. В останні сезони особливо часто зустрічалися моделі з вушками, помпонами, шапки-панчохи, але на піку популярності завжди залишаються шапки з принтами.

В нашій студії ви можете купити стильну шапку з готовим малюнком, або вибрати модель під власний дизайн. Актуальні принти підкреслять вашу індивідуальність, допоможуть виділитися і привернути увагу до образу. Популярні шапки з логотипами модних брендів додадуть образу елегантності і допоможуть завжди залишатися в тренді, а дизайнерські шапки з написами піднімуть настрій вам і всім перехожим в будь-який, навіть самий похмурий день.

Процес створення шапки з принтами починається з вибору студії поліграфії. Варто віддавати перевагу перевіреним компаніям, які вже не перший рік радують клієнтів оригінальними речами і розбираються у пресі. Досвідчений дизайнер допоможе вам розробити індивідуальний дизайн виробу, підбере принт, фактуру і забарвлення, порадить, який тип друку вибирати.

Далі залишиться визначитися з розміром принта і самої шапки. Готовий дизайн переглядають спочатку в програмі, і тільки після цього відправляють у виробництво. Популярні шапки можна створювати самостійно, головне не стримувати свою фантазію і сміливо творити новий тренд!

Вгору