04.09.2020

ЯК ДІЗНАТИСЯ РОЗМІР ФУТБОЛКИ

Футболка - базовий елемент будь-якого гардероба. З 90-х років минулого століття цей одяг перейшов зі статусу нижньої білизни в повсякденний одяг. З тих пір різноманітність фасонів, стилів і дизайнів дозволили футболкам стати затребуваною частиною повсякденного стилю як жінок, так і чоловіків. Тому дізнатися розмір футболки по зросту і обсягом грудей потрібно вміти всім, особливо любителям здійснювати покупки в інтернет-магазинах.

Як правильно проводити виміри, щоб дізнатися розмір футболки:

В ідеалі потрібно просто приміряти вподобану модель, проте не завжди є така можливість. Якщо футболку купити збираються через інтернет, або це футболка на подарунок, то доведеться дізнатися розмір футболки по зросту та обсягом грудей.

Орієнтуватися по позначенням на ярлику не найкраща ідея, адже все ще немає єдиного стандарту позначення розмірів, а тому у виробників з різних країн там будуть різні позначки, в яких легко заплутатися.

Щоб дізнатися розмір футболки по зросту та обсягом грудей знадобиться аркуш паперу, ручка і сантиметрова стрічка. Використовуючи сантиметрову стрічку, виміряйте такі параметри:

  • довжину - заміряйте відстань від самого верхнього краю до пояса;
  • об'єм грудей - оберніть стрічку під пахвами, зафіксувавши місце стику стрічки в виступає точці грудей.

Це основні виміри, які знадобляться для тих, хто хоче зрозуміти, як дізнатися розмір жіночої футболки, або чоловічої. Основна частина виробників вказує ці значення в своїй розмірній сітці, орієнтуючись по якій легко підібрати потрібний розмір.

Правильно підібрана футболка підкреслить переваги фігури і приховає недоліки. Важливо, щоб виріб не було занадто коротким, інакше це вже буде не футболка, а топ. Тому звертайте увагу і на довжину вироби теж, коли думаєте, як дізнатися розмір футболки по зросту і обсягом грудей.

Як дізнатися розмір футболки: загальні рекомендації

Проводячи заміри, краще покликати помічника, щоб дізнатися розмір чоловічої футболки, або жіночої для себе під час вимірювання слідкуйте щоб Сантиметрова стрічка не провисала, стежте, щоб вона щільно прилягала до тіла.

Якщо ваші показники - середнє значення між двома розмірами, то рекомендується вибирати більший розмір, особливо це актуально для людей із зайвою вагою або іншими недоліками фігури, які вони хочуть приховати. Якщо ж ви хочете зрозуміти, як дізнатися розмір жіночої футболки, щоб купити облягаючу модель, тоді вибирайте менший розмір.

Вгору