07.04.2021

Якісні футболки для друку

Футболки, світшоти для друку.

В даний час на українському ринку присутні дуже багато пропозицій з вибором футболок або світшотів для друку, адже така річ як футболка дуже популярна і улюблена багатьма рекламодавцями, PR агенствами, затребувана на корпоративах, і різних акціях. Брендована футболка це легкий спосіб заявити про свою компанію або прорекламувати свій продукт, за допомогою фірмових футболок створюють корпоративний стиль в офісах і торгових точках.
Завдяки такій популярності даного виду одягу, виник і великий ринок пропозицій рекламного одягу, футболок, світшотів, худі для друку.
Серед усього розмаїття деколи складно вибрати якусь одну, яка відповідала б усім вимогам.

Але зараз все по порядку розберемо.


Перше на що потрібно звертати увагу при виборі футболок - це мета для чого плануєте використовувати футболку.

- Якщо ваша мета провести рекламну акцію, прорекламувати ваш бренд або це масовий захід, наприклад збори, або ваша мета одягнути уболівальників, і ви не плануєте що в майбутньому люди будуть ходити в цих футболках, в такому випадку варто звертати увагу на промо футболки, такі футболки відмінно підходять саме для цих цілей. Ціновий сегмент промофутболок невисокий, якість цілком влаштує для недовговічного використання. Відносно друку, не всі види друку на таких футболках будуть добре виглядати, але наприклад такі види як термоперенос, повноколірний флекс, шовкографія будуть виглядати дуже навіть ефектно.

- Часто виникає мета одягнути в брендовані футболки свій персонал, офіціантів, співробітників в офісі, продавців консультантів в магазині. У таких випадках краще розглянути такі варіанти як промо футболки преміум класу або ж замовити пошиття футболок спеціально для вашої компанії, такі футболки виготовляються з високоякісної тканини, що позитивно впливає на якість друку на таких футболках, довговічність таких футболок також залишається на належному рівні, футболки не будуть втрачати свій зовнішній вигляд навіть після багаторазового прання.Футболки преміум класу будуть приблизно в одному ціновому сегменті з футболками пошитими спеціально для вашої компанії, але в другому випадку ви можете безпосередньо взяти участь в створенні футболок, можливо внести свої корективи в лекала, вибрати колір тканини, обробки футболки, відкривається більше можливостей в нанесенні логотипів та принтів, так як можна друкувати на самому крої. 

Друк на футболках з високоякісної тканини завжди бездоганний і не втрачає свій товарний вигляд навіть після багаторазового прання, це може бути як: прямий цифровий друк, термоперенос, шовкотрафарет.

- Для молодих дизайнерів і брендів які хотіли б розширити свій асортимент.
В цьому випадку ми б не радили промо футболки або промо одяг. Найбільш правильним рішенням в цій ситуації це створити свою річ з самого початку, насамперед вибравши якісну тканину, підібрати фасон, розробити лекала, відшити партію футболок забрендувати їх відразу ж на виробництві фірмовими етикетками і бірками. Як правило на таких футболках і друк виглядає ідеально адже тканина була підібрана якісна, і самі футболки відрізняються якістю і мають свою індивідуальність.

Ми коротко пройшлися по тих основних питаннях які дуже часто виникають у наших клієнтів, але не лякайтеся, насправді все не так складно і ми з радістю допоможемо вам у виборі футболок, з'ясуємо ваші цілі, підкажемо рішення і пройдемо разом з вами по всім етапам виробництва від простого термопереносу до повного виготовлення і брендування футболки.

Які футболки краще для друку

Шукаєте якісні футболки для друку? Opium Fashion Drug пропонує широкий вибір футболок з якісних матеріалів та різними кольорами, які ідеально підходять для нанесення зображень та написів. На нашому блозі ви знайдете інформацію про те, які футболки ми радимо для друку та як вибрати правильний розмір.

 

Футболки для друку

Хочете зробити власний стильні футболки зі своїм дизайном? Вітаємо на сторінці "Які футболки ми радимо для друку" від компанії OPIUM! Ми пропонуємо найякісніші футболки для друку та брендування за розумними цінами.

Футболки з друком - це прекрасний спосіб виразити свою особистість, поділитись своїми ідеями та зробити запам'ятовувані акції. Однак, вибір футболки для друку може бути важким завданням, тому ми підготували для вас декілька порад та рекомендацій щодо вибору футболки для друку.

В першу чергу, важливо звернути увагу на якість матеріалу. Ми пропонуємо футболки з 100% бавовни, яка забезпечує максимальний комфорт та довговічність продукту. Бавовна - це натуральний матеріал, який дихає та не викликає алергію. Крім того, наші футболки мають високу щільність в'язання, що робить їх ідеальними для друку.

Другим важливим фактором є колір футболки. Важливо вибрати колір, який найкраще відображає вашу ідею та дизайн. Для прикладу, яскраві та насичені кольори добре підходять для яскравих та веселих дизайнів, тоді як класичні кольори - білий, чорний та сірий - ідеально підходять для брендування та корпоративних подій.

Вгору