15.04.2021

Чому обирають саме нас?

   Хто ми, запитаєте ви, і чому з нами співпрацювати комфортно?
Ці питання найголовніші, і виникають у кожної людини або компанії які зацікавлені знайти партнера, підрядника для подальшої співпраці.

   Те що ми займаємося виробництвом корпоративної фірмового одягу мабуть це не секрет, якщо ви вже на цій сторінці та читаєте цю статтю. Наша компанія займається виробництвом одягу.

Пошиття корпоративного одягу, футболок, світшотів, худі

і іншого фірмового одягу, друк на одязі, нанесення логотипів, різноманітних принтів різними методами друку, нанесенням логотипів на футболки і інший одяг, це основні напрямки діяльності компанії "OPIUM". І якщо ви вже знайшли цю статтю та вирішили її прочитати це свідчить про те, що серед багатьох інших компаній саме наша компанія звернула на себе вашу увагу, за що ми щиро вдячні, а також вдячні нашій команді яка протягом багатьох років створює той продукт який люди хочуть вивчати, створюють ту атмосферу співробітництва в якій хочеться працювати, творити і створювати нове, створюють той продукт, який гідно оцінюють наші партнери, продукт, який оцінюють по достоїнству світові пошукові системи просуваючи інформацію про нашу компанію на належний рівень.

   Хто ж з нами співпрацює, чому обирають нас і чому наші партнери продовжують з нами співпрацювати багато років?
На ці питання ми постараємося вам відповісти.
В першу чергу співпрацю з нами обирають ті компанії, які хочуть знайти надійного, перевіреного партнера, а саме компанію яка має великий досвід виробництва одягу, має досвід у друці на тканинах, додрукарській підготовці, має своє обладнання, а найважливіше професійну команду. Завдяки наполегливій роботі над цими питаннями ми і стали тією багатогранною командою, яка з професіоналізмом підходить до поставлених завдань від наших партнерів, а ними є і початківці молоді дизайнери, мережеві магазини, компанії в штаті яких понад тисячу співробітників, і зовсім не великі магазини та бренди які тільки створюють свій Мерч, кав'ярні, салони краси, ресторани, а також PR агенства.

  Чому ж обирають саме нас? Таке ж питання ми ставили собі на початку створення нашої компанії, чому одні компанії обирають ті чи інші компанії? І ми дали на це пітання відповідь, найголовніше це бути професіонали в своїй галузі, любити і жити тим чим займаємося, навіть не обов'язково мати все промислове обладнання у себе в цеху на початку створення свого виробництва, необхідно мати знання та вміння фахово організувати, мотивувати свою команду, професійно, відповідально організовувати технологічні процеси.

   І це зовсім не дивно чому багато компаній вибирають саме нас і продовжують співпрацювати багато років саме з нами, адже на самому початку ми приняли для себе єдине вірне рішення, стати професіоналами своєї справи. З кожним днем ​​удосконалюючи свої знання, досвід, і наше обладнання ми створюємо компанію яка надихає нас, і наших партнерів. Вже не одна компанія виросла в наших фірмових футболках з двох штатних співробітників в десятки. А багато початківців дизайнерів з трьох, п'яти принтів на футболках продаючи через Інстаграм виросли в інтернет магазини з сотнями принтів. Що особливо важливо, перевірено і зарекомендувало - це корпоративні футболки, світшоти які замовляють у нас мережеві магазини для своїх співробітників, адже до них особливі вимоги, так як необхідно що б корпоративний одяг персоналу мав та зберігав презентабельний вигляд довгий час та після численних прасувань, особливі вимоги до нанесення принтів, брендування таких футболок і світшотів, принт на футболках повинен також мати презентабельний вигляд довгий час. Витримати і дотримуватися таких високих вимог до продукції дозволяють наявність професійних навичок, сучасного обладнання, надійної команди і звичайно ж любов до своєї справи.

 

Up