02.09.2020

Які види друку застосовуємо

Види друку на текстилі.   

На сьогоднішній день існує безліч видів друку на текстилі, але серед всіх можна виділити основні з них, особливо ті які за останнє десятиліття з розвитком технологій зробили величезний крок у своєму розвитку.
   Ми в своїй роботі намагаємося застосовувати тільки ті технології, які зарекомендували себе якістю, надійністю і оперативністю тому за основу нашого виробництва ми взяли найсучасніший вид друку, це прямий цифровий друк по текстилю, а також інші методи які дозволяють досягати високої якості друку.

- Прямий цифровий друк
- Термоперенос
- Шовкотрафарет
- Вишивка


Це основні види друку які ми використовуємо на своєму виробництві.
   За весь час нашої роботи, а це вже близько 10 років ми вивчили потреби наших клієнтів. Часто чуємо від наших клієнтів, те що замовлення потрібно зробити на вчора, необхідна всього одна футболка, або потрібно надрукувати кожну футболку з індивідуальним принтом,і зробити замовлення потрібно якісно.
   Тому в таких умовах роботи найкращим рішенням можуть стати тільки найсучасніші технології, які дозволяють уникнути багатьох етапів виробництва як в шовкотрафареті, коли для друку необхідно спершу виготовити спеціальні друковані форми, підібрати фарби і зробити декілька проб.
Тепер завдяки сучасному обладнанню для друку на футболках, світшотах можна уникнути всіх цих етапів і буквально за лічені хвилини отримати готову футболку, в ту ж хвилину внести правки і приступити до виконання усього замовлення.
Якість друку не поступається іншим видам, адже для прямого цифрового друку на тканині використовуються спеціальні текстильні чорнила. Друк відбувається за технологією струменевого друку завдяки чому чорнила проникають в структуру тканини і забарвлюють саму нитку, а не лягають на поверхні, ця технологія друку дозволяє робити так, що в надрукуваній футболці людині буде комфортно так як крізь волокна тканини буде продовжувати проходити повітря.
До переваг прямого цифрового друку також потрібно віднести те, що для друку на тканинах, футболках чи світшотах використовуються екологічно чисті чорнила на водній основі, це важливий момент так як в основному друкувати доводиться на футболках, а сама футболка дуже близько контактує з тілом людини тому дані чорнила не викликатимуть негативних моментів.

Тепер можна підсумувати і зробити висновок, що завдяки таким важливим моментам які поєднує в собі прямий цифровий друк це:
- оперативність
- якість
- екологічність

Не випадково ми акцентували на цьому виді друку свою увагу.
Ми впевнені в тому, що наші клієнти залишаться повністю задоволені виконаним замовленням.

Up